woensdag 11 september 2013

En daar hangt het dan!

 
 
 
 
 
 
 
 
Afgelopen vrijdag was het dan zover, de opening van de algemene tentoonstelling. Met voor het eerst een artquilt van mij! We moesten nog even geduld hebben en luisteren naar de openingswoorden, maar toen thee met gebak verorberd waren en de tentoonstelling geopend werd , wisten we als Q11 groep niet hoe snel we in "ónze hoek " terecht moesten komen. Iedereen ging nog gauw even trekken aan het werk, het was enigszins verkreukt uit de hoes gekomen, maar we waren vooral trots op ons gezamenlijke werk.
Wat was het leuk om te zien dat mensen bij jouw werk gaan stilstaan en fotograferen. Helemaal enthousiast werd ik tijdens het  uitleg  geven over het ontstaan van het werk. Tja...eens een schooljuf.....

 
 
Diverse docenten kwamen nog langs om het werk van commentaar te voorzien. Mooie dieptewerking, te netjes, kan nog verder uitgediept worden, enz. De tijd ging zo snel en daar ik om 2 uur in Zaandam had afgesproken, had ik te weinig tijd om de rest van de tentoonstelling goed te bekijken.
Het was er heel erg druk, zeker de moeite waard om te gaan kijken, een prachtige tentoonstelling in een mooie ruimte. Als het werk weer thuis is gezonden met de quiltexpress zal ik er een duidelijker foto van maken.
Nu is het eerst tijd voor een pas op de plaats, om de puinhoop hier op zolder op te ruimen.Dat is er het laatste jaar regelmatig bij ingeschoten, artquilts maken is zeer intensief en tijdrovend werk.....................maar wel leuk!


Geen opmerkingen: