vrijdag 5 april 2013

Tijdsdruk

Wie kent dat niet; je krijgt een opdracht en het moet binnen een bepaalde tijd af. Maar er moeten ook nog zoveel andere dingen. Dan kom je onder tijdsdruk te staan. Voor de een is dit juist prettig, die werkt vooral hard tegen de deadline aan. Voor de ander geeft het stress en dat werkt averechts. Tot die laatste groep behoor ik, dus. Wat betekent dat ik er maar gelijk aan begin, dan heb ik nog even de tijd.Met een antiboticum kuur en prednison in het lijf wil het echter niet opschieten. Tijdsdruk.... Toch maar begonnen. De bedoeling is dat alles keurig wordt , ook de achterkant van het werk moet er mooi uitzien. Laat dat nu net mijn ding niet zijn! Wie ziet nu de achterkant? Dat hangt toch tegen de muur? Afijn, de voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen. Alles bij elkaar uitzoeken, uitknippen, strijken, spelden , doorrijgen, opdat het niet dubbel gaat zitten aan de achterkant!Geduldig zijn , anders werkt het niet Rubbings gemaakt van de schoenzolen. Nu nog dubben over het te naaien patroon. Ik ben een week verder, Ziehier het resultaat. Gelukkig nog een paar weken te gaan. Lesverslag,museumbezoek, logboek, spiegeltegel kopen,enz, het moet allemaal nog maar even wachten. Hoezo 40 uur voor de hele cursus? 40 uur per maand komt niet eens in de buurt. Niet mokken, tijdsdruk? Het is toch leuk? Waar doe je het dan voor? Kan ik het eigenlijk wel? Maar het komt af hoor, hoe dan ook, want Waar een Wil is, is een weg nietwaar!

3 opmerkingen:

Nienke zei

Beterschap Wilma! Ziekte kun je nu net niet gebruiken maar gelukkig krijgen we morgen vooral theorie. Ik zal je een verslag na afloop sturen!

Loes Klein elhorst zei

Beterschap Wilma! Morgen ben ik er ook niet i.v.m afspraken in het VUMC. Maar je blokken zien er al mooi gerangschikt uit hoor! Als je maar een keer aan het stikken bent is het ook zo af, dat gaat echt wel snel op de machine. Is die van jou al weer goed op spanning? Succes. en groetjes van Loes

Wilma zei

Sterkte morgen Loes! Ik dacht al, wat heb ik nu helemaal gedaan deze week,maar de machine is weer gefixed. Een nieuwe naald en schoonmaken hielp niet. Daarna heb ik de boven en onderdraad van hetzelfde merk genomen , dat hielp wel. Is dat op jouw machine ook nodig?