vrijdag 16 januari 2015

Slecht weer...

Mopperen over het gure en natte weer doen we allemaal wel eens. Naar buiten gaan stel ik dan het liefst zo veel mogelijk uit. Wat een geluk dat ik binnen zoveel bezigheden heb. En dan heb ik het niet over al die steeds maar weer terugkerende vervelende huishoudelijke klussen.
Voor een nieuw projekt heb ik materiaal nodig in een kleur die je niet veel in de winkel vindt.
Dus buit ik het slechte weer uit en ben lekker aan het spinnen.
Je ziet Rita, ik maak echt gebruik van het spinnewiel en ben blij met de garenopwinder, hij werkt toch sneller als een stoelleuning.
Het zou mooi zijn als het verven in de juiste kleur ook nog lukt.
Alleen het volgende huishoudelijke klusje dient zich alweer aan, namelijk de vloer dweilen voordat het avond eten moet worden bereid.
Dan de volgende keer toch maar lekker buiten in het zonnetje spinnen?

3 opmerkingen:

Emmy zei

ja spinnen heel leuk maar het geeft wel veel rommel
succes met verven
ga je het met natuur prodicten verven

Nienke zei

Wat gaaf om ook je eigen wol te kunnen spinnen!! Met verven even goed checken hoeveel beschermlaag er nog op de wol zit met een klein proefje voordat je veel kostbare verf wegspoelt omdat er nog een flinke vetlaag (fijn bij het spinnen maar niet bij het verven) om de wol zit!

Rita Elzinga zei

Fijn dat je zoveel plezier van het spinnewiel hebt! Dat is ook de bedoeling van spullen; dat ze plezier brengen of dat je er gemak van hebt. Een betere reclame voor afstand doen van spullen dan het spinnewiel kan ik me niet voorstellen. Ik ga nog meer opruimen!
En jij gaat ongetwijfeld nog veel meer prachtige dingen maken (met of zonder spinnewiel).